18 Haziran 2009 Perşembe

Ondan bundan şundan..

Herkes tatil modunda bu aralar. İşyerinde yıllık izinler, tatil programları havalarda uçuşuyor.. Farklı bir departmandaki arkadaş izine çıkınca yerine ben bakacağım. İşten gözüm korkmuoyr ama hatunun tavırları sinirlerimi bozuyor..
***
Bu akşam esasında ablamın arkadaşı olan fekat benim de sevdiğim bir arkadaşımızın kına gecesi var. Sabah evden elimde kıyafet torbasıyla çıktım, iş çıkışı anneme oradan da kına yerine gideriz. Gece de annemde kalırım.
***
Dün akşam evimizde sessizlik hakimdi. Bir konu hasebiyle ikimizinde keyfi kaçınca susma eylemi yaptık. Böyle bir durumda birimizin sessizliği bozması lazım ama herkes kendince haklıydı..
***
Kendime kızıyorum bazen.. Zaman zaman o eleştirdiğim kaprisli kadın tavırları mı yapıyorum acaba diye ama yok yaa başkası olsa bin katını yapardı sankim. Öff..
***
Haftasonu gelsin çabucak..

2 yorum:

  1. Kaprisli kadın olmayacağım diye tavrını da ortaya koymayacak mısın yani.Arada ince bir çizgi var bence ve bu tamemen zamanla ilgili.Yani çok uzatırsan,uzatırsanız sorun ama kısa süreli protestolar normal:)

    Ben mesela küs uyumama ilkesinin benimsedim.Ne olursa olsun bir şekilde uyumadan önce halletmeye çalışıyorum.Uyuma saatimizin gece üçü bulduğu dönemler de oldu bu arada:P

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Tavır koyma konusunda çok haklısın yoksa herşeyi doğru yaptıklarını sanıyor koca ahalisi ama benimde uzun süre küs kalamama huyum var malesef :) Haklı olsam bile bi zaman sonra bişeyler içimi kemirmeye başlar, rahatsız olurum, kapris mi yaptım acaba diye düşünedururum böyle..
    Ne var yani ben de paşalar gibi tribimi yapsam, şöyle üç gün küs küs oturup yüz vermesem, vicdanım da sızım sızım sızlamasa :P

    YanıtlaSil