20 Ağustos 2014 Çarşamba

Hürriyet.com.tr

Haberleri her çalışan insan gibi ben de web sitelerinden takip ediyorum. Hürriyet.com da bu sitelerden biri hatta yazarlarından dolayı en çok kullandığım site.
 
Ama kardeşim bu nedir yahu ekranı nerdeyse +18 fotolarla dolu olmaya başladı. Her haberin görseli cıbıl bir hatun. Mazallah sayfa açıkken yanınızdan müdürünüz geçse bu kadın nasıl sitelerde dolanıyor böyle diye de işkillenebilir o derece.  Kadın vücudunun bu şekilde haber adı altında sergilenmesine karşıyım. En basit haberin görselinde bile anlamsız, neredeyse çıplak bir kadın fotosu var. Sayfa tıklamalarını arttırmak için kullanılan bu ucuz yöntemleri tasvip etmiyorum. Ne ayıp.
 
Dünya kadar yatırım yapsan da bulvar gazetelerinden bi farkın yok bu halde Hürriyet..

6 yorum:

  1. Yılmaz Özdil'siz tadı da kalmadı:( Sabah gazetesinden iyidir ama hep haberler bir tornadan çıkmış gibi, gerçekler değil de görmemiz istenenler yazılıyor gibi.

    Çıplak kadınlar konusunda tamamen aynı fikirdeyim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her grup kendine göre yayınlıyor haberleri, yazarlar desen hakeza aynı maalesef..

      Sil
  2. çok haklısın bazen gözüm kapalı geçiyorum bir bayan olarak da gayet rahatsızım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, ne kadar nahoş. En çok okunan haber sayfasının buna tenezzül etmesi de ayrıca yazık tabi..

      Sil
  3. Ay Sessizce ciddi söylüyorum benim kafa senin kafa. Son dönemde bundan o kadar rahatsız oldum ki arkadaşlarıma anlatıp duruyordum. Ne yazık ki sadece hürriyet değil milliyeti hatta sabah bile aynı. benim bir kadın olarak (ki muhafazakar falan da değilim) yemin ediyorum midem bulanıyor. Kadın olmak bu kadar hafifleştirilip ucuzlatılıyor. Ondan sonra kadına saygısı olmayan erkekler topluluğu giderek artıyor.

    Ne yapıp edelim, RTÜK'e şikayet edelim. Editörlere yazalım. bu ne yaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediklerine %100 katılıyorum beni de çok rahatsız ediyor bu şekilde basitleştirilmek. Muhafazakarlık da değil, hemcinslerime saygısızlık olarak görüyorum bunu ben de.

      Sil