26 Temmuz 2014 Cumartesi

İyi Bayramlar!

Geldik Ramazan’ın son günlerine..
Bu sene uzun günlerde maximum seviyeye ulaştık sanırım. Elhamdülillah rahat geçti, bunalmadık. Seneye de inşallah sağlıkla huzurla hep birlikte Ramazan’a ulaşırız tekrar.  Ramazan’ın manevi katkılarının yanında bir de görünür etkileri oldu bende. Uzun zamandır üzerime yapışıp kalan o beş kilo kendiliğinden tıpış tıpış gidiverdi, bu konuda da Ramazan’ı ayrı seviyorum J  Sahurda yemek yiyemediğimden –ki ben iştahlının önde gideniyimdir- gidiverdi bu kilolar ama eminim Bayram sonrası bir kaçı geri gelir. Olsun, ben bu aradaki günlerde keyfimi sürerim J
Bayram tatilini haftasonuyla birleştirdim. İnşallah yakın bir yere kaçacağız. Daha bavul vs. hazırlanacak iş çok. Bakalım inşallah güzel güzel gidip geliriz sorunsuz sıkıntısız.
Hepiniz Bayramını kutlarım, sevdiklerinizle mutlu huzurlu güzel bir Bayram geçirmeniz dileğiyle.
 
Dilerim tüm dünyada da zulüm gören, yuvalarından edilen tüm Müslüman kardeşlerimiz için de bu Bayram kurtuluşa, feraha çıkmalarına bir vesile olur. 
Görüşmek üzere..

6 yorum:

  1. amiin.. ben de dilerim eğer istemiyosan o kilolar hiç gelmez, nefsimiz her ay her gün ramazan orucu kadar temiz kalır, tatilin süper geçer (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya nasıl gidiyor kendiliğinden bu kilolar tıpış tıpış! çok kıskandım... İnşallah senin tatilinde dopdolu neşeli ve güzel geçiyordur.

      Sil
    2. teşekkür ederim semmma, yorumun mutlu etti beni :)

      Sil
    3. herkesin tersine ben Ramazanlarda kilo veririm, hem iştah gittiğinden hem abur cubur yiyemediğimden Deniz :) ama eminim bir aya kalmaz hepsini geri alırım o kadar da iradesizim :/

      Sil
  2. 5 kilo fazlası olmayan yok gibi:) Ben de her Ramazan belki veririm diye başlıaıp normalde yemediğim tatlıları yediğim için hüsranla tamamlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O beş kilo herkesin başında bela :) Ama resimlerinizden gördüğüm kadarıyla ideal kilodasınız siz :)

      Sil