6 Nisan 2012 Cuma

Haftanın haberleri

Haftanın en sevdiğim iş günü; Cuma. Bir haftayı daha bitirdik sayılır. Bu hafta yeni başlangıçlar haftasıydı. Bir kere Nisan ayına girdik ki benim için nisan ayı demek artık kızımın doğduğu ay demek. Doğum günüsü yaklaşıyor minnak kızımın. 1 hafta kaldı. Ne hazırlık yapıyorsun derseniz henüz hiçbişi :) Ama yapacağım inşallah.
Bir diğer möhöm gelişme ise kızımın bakıcı teyzesinin işe başlamış olmasıydı. Pazartesiden beri geliyor, bir 15 gün kadar kayınvalideyle oryantasyon programında. Kayınvalidem görevi devredip gidecek. Hımm kayınvalideme de kıdem tazminatı babında bir güzellik yapmam lazım bu arada, bir yıldır kızçeme o bakıyor ve hiç gözüm arkada değildi sayesinde, bu konuyu da kendime not etmiş olayım. Bakıcı teyzemizle de fena gitmiyor şimdilik, hayırlısı herşeyin du bakalım.
Gece uykularımız ise her zamanki gibi toz duman :) Dün sabah koluma taktığım saatimi unutup evin içinde fellik fellik saat aradığımı söyleyeyimde anlayın durumu :) Belliki daha ayılamamışım.
Bu hafta iş de sakin efenim. Şirketin büyük bir kısmı bayi toplantısı eğlencesi şeysi kapsamında güzel bir tatil beldemizdeler. Eh biz geride kalanlar içinde bir tatil oluyor bu durumda netekim.
Yurttan ve dünyadan haberler bu şekilde. Bir sonraki bültende pardon postta görüşmek üzere esen kalınız efendim.

2 yorum:

  1. lütfen kızının doğum günü ayrıntılarını yaz. Benim kızımın ilk doğumgünü mahrumiyetten dolayı oldukça sade idi. 2.si için şimdiden hazırlanıcam.

    YanıtlaSil
  2. Deniz'cim ilk doğumgünü olması sebebiyle heyecanlanıyorum kendimce planlar yapıyorum, gerçekleştirmek de nasip olur inşallah. Sizin de 2. si gönlüne göre olur inşallah.

    İstanbul geziniz de güzel geçer inşallah. Şu anda burada hava muhteşem, ılık tatlı bir bahar havası, insanın kendini dışarılara atası geliyor ama anca haftasonuna :)

    YanıtlaSil