11 Ocak 2012 Çarşamba

Daha iyiyiz

Benim minik kızçem ilk defa antibiyotikle tanıştı 9 ayı tamamlamasına birkaç gün kala. bir haftayı bulan burun akıntısı ara ara yükselen ateş ıhlamurlarla ve basit şuruplarla geçmeyince ve boğazına da inince doktor yolları göründü. Pazartesi ben ve baba işteyken babaanne ve dede götürdüler doktora. Sağolsunlar asla gözüm arkada değil onlar sayesinde ama yakında bu lüksüm bitecek ve bize bakıcı yolları görünecek. Hayırlısı herşeyin. Artık düşünmeyi bıraktım çünkü daha da demoralize oluyorum. Rabbim bize de merhametli ve kızıma iyi bakacak birini nasip eder inşallah.
Bu sabah evden çıkmadan önce beşiğinde uyuyan kızımı seyrettim. Herhalde bundan daha büyük bir nimet yoktur dünya üzerinde, binlerce şükürler olsun. Ben anne olmadan önce bilmezdim böyle duygularımın olduğunu. Hakikatende öyle vıcık vıcık çocuk seven bir yapım yoktur, hani vardır ya 200 metreden bi çocuk görüp ay ne şekeeer diye seven tipler, onlardan olamadım hiç ha yeğenlerimi falan çok severim ama dediğim gibi dozajı abartılı değil. Şimdiyse kızımı olmadık sıfatlarla sevdiğimi farkediyorum baya kreatifmişim bu konuda :)
Çok şükür ki şimdi daha iyi, burun akıntısı geçti gibi ve nihayet gece iyi bir uyku çekebildi hem o hem biz :)
9. ayında kızçem 8,600 kg ve 73 cm. bu da kayıtlara geçsin, ilerde manken gibi kızmışım diye sevinir zayıf minnoşkam.


Ha bide dün benim doğum günümdü. 30'u geçince pek hevessiz oldum doğumgünlerinde nedense :)

3 yorum:

  1. aa mutlu yıllar sana! sağlıklı huzur dolu bir ömür olsun.

    bebi 6.5 aylık 8,100 boyu da 70 cm olmuş nereye gıdıyor benim oglan haha

    bakıcıya geçiyorsunuz babaanne dede niye yoklar artık:(

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim güzel yorumun için :)

    bu oğlan anneleri beni delirtecek zaten çocukları neyle besliyosunuz bilmem hepsi toraman maşallah :) şaka bir yana etrafımdan da test ettiğim üzere oğlanlar kızlara göre daha hızlı gelişim gösteriyorlar, kızlar daha zayıfça.
    Babaanne de ciddi sağlık sorunları yaşıyor ondan sebep bakıcı arayışım. Bakalım hayırlısı olur inşallah.

    YanıtlaSil