1 Ocak 2015 Perşembe

01 Ocak 2015

2015’in ilk gününden merhaba! An itibariyle ülke nüfusunun büyük bir kısmı uyuyorken benim işte olmam ne güzel bir şans değil mi! Sabah yollarda bırakın canlı insanları hareket eden araç bilem yoktu yahu J Olsun, biz her koşulda işimizin başındayız.
Sabah Zeynep ben çıkmaya hazırlanırken uyandı, anne üstümü değiştir benim uykum bitti deyince babanın uyku hayalleri de yalan oldu. Güldüm bu haline sabah sabah. Akşam biz 11 olmadan uyuduk, yeni yıla uyuyarak girdik. Bir ara havai fişek miydi neydi sesler duydum ama gözümü açmadım. Millette bir coşku bir heyecan, ne yalan söyleyeyim bana anlamsız geliyor. Değişen sadece rakamlar, farklı olan bir şey yok.
Sabah yaptığım ilk işlerden biri masamdaki takvimleri değiştirmek oldu. Zaman ne çabuk geçiyor, bir klişe olmaktan çıktı bu laf artık. Gerçekten de çok çabuk geçiyor. Doğum günüm de geliyor..Beyim düşünsün :)
Bu post daha sıkıcı olmadan ben gideyim. Yeni yıl yeni umutlar demek, benim hep duam olan, sağlık huzur, mutluluk ve bereketten bizi ayırma Allahım bu yılda da. Ailemizle sevdiklerimizle birlikte güzel günlerimiz olsun, huzurumuz hiç eksilmesin. Herkes çok ama çok mutlu olsun!

 
Yüzümüzden gülümseme hiç eksilmesin.

3 yorum:

  1. E ama bugün resmi tatil, seninki kurumsal bir şirket değil miydi? Kolay gelsin, ne diyeyim. En azından trafik yok, sokaklar boş. Yeni yıla uzun bir aradan sonra uyanık girdim, bakalım nasıl geçecek bu sene. Sana ve ailene güzel bir yıl diliyorum, herşeyin hayırlısı olsun....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firma kurumsal ama sektör gereği resmi tatiller bize hep teğet geçiyor maalesef. Ben de sana ve ailene güzel bir yıl dilerim, herşey gönlünce olsun. Sevgiler.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil