2 Eylül 2013 Pazartesi

H&M ganimetleri

Tatil sonrası içine düştüğüm ruh halinden beni ne kurtarır diye düşündüm, tabi ki alışveriş :) Hazır sevgili Modaerator 'un duyurmuş olduğu H&M indirimi de varken kendimi alışverişlere vurayım dedim. Eltimgili de kendime yoldaş ederek kızçelerimizin sezonluk alışverişi yapalım dedik. (Bizim bebeler modayı takip eder, her sezon yeni gardrop düzerler : P) Anadolu yakasındaki tek H&M olma lütfu Brandium AVM'ye bahşedilmişken bizim de rotamız daha önce gitmediğimiz orası oldu. Netekim günlerden Pazar olmasına rağmen pek bir sakin, pek bir havadardı, sevdik. Çünküm artık kalabalık ve gürültüyü bünyem kaldırmıyor artık, evde bile tv'nin sesini azcık açmaya teşebbüs edenler benim hışmıma uğruyor, yaşlılık alametleri bunlar!

Ne diyordum, hıh alışveriş, adettir aldıklarımı koyuvereyim:




Hırkanın krem rengini aldım.


% 25 indirimin yanında uzun kollu üstlerde de 3 al 2 öde kampanyası vardı. Gayet hesaplı alışveriş oldu. Bu arada % 25'lik indirim 15 Eylül'e kadar devam edecek, ihtiyaç duyanlar bir bakıverin derim.

Böyleyken böyle işte.. 


6 yorum:

  1. Cok guzellermis gule gule kullansin Zeynep!

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş, iyi günlerde kullansın prensesler :)

    YanıtlaSil
  3. Üstlerinden parlansın yenilerini alın inşallah. ben H&M'de küçükler için kıyafet olduğunu bilmiyordum. Yolum düştüğünde ben de bir bakayım, fotoğraflara bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah. Penye üstlerin kumaşları çok güzel çıktı, tavsiye edilir :)

      Sil