12 Eylül 2012 Çarşamba

Günlerin getirdikleri..

Geçen haftadan buyana değişen pek çok şey oldu sevgili blog. Öncelikle huyu suyu değişen kızçemin bakıcı teyzesi bizi lök diye ortada bıraktı. Hoş bir süredir sinyallerini veriyordu ana ben el mahkum çaresizliğiyle görmezden geliyordum. Zaten güç bela bulabilmiştim ve nihayetinde akrabaydı, evladımı hiç tanımadığım bir yabancıya teslim edemezdim! Çalışan annelerin en büyük kabusu bu. Neyse aldık boyumuzun ebadında bir ölçü, kalakaldık bir süre. Herzamanki gibi varlığına minnettar olduğum ablam olaya el koydu ve kısa sürede bir bakıcı ayarladı. Hatta oryantasyon sürecini de onun evinde geçirmekteler. Bense işe ablamdan gidip gelmekte, her sabah servise yetişmek için 20 dakika yürümekteyim. Yarından sonra evimize geçmeyi ümit ediyorum. 

  *

Beycağızın dedesinin sağlık durumu da iyi değil ve oldukça riskli bir ameliyat geçirmesi gündemde. Onun için kayınpederim de dahil evlatları yanıbaşında bu ara. evde kalmayışım diğer bazı şeylerinde aksamasına da vesile olmakta. 

*

Hazır bir süre ablamda kalacağım diye halıların tümünü yıkamaya yolladım, biz yokken çıksın aradan o iş diyerek. Çünkü çıplak evden nefret ediyorum. Yazın dahi halılarımın hepsi serilidir.

*

Aklım o kadar çorba ki ne işe konsantre olabiliyorum ne başka bir şeye, için sıkılıp sıkılıp duruyor. Hayırlara çıkarsın Rabbim.


4 yorum:

  1. geçmişler olsun ve kolay gelsin...

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Lale abla.

    YanıtlaSil
  3. Bakici bende ariyorum. İnsaallah iyi bir insanlar cikar karsimiza...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Can-ı gönülden amin diyorum. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

      Sil