3 Mart 2012 Cumartesi

Ayakkabı alışverişi

Epeydir nette kızım için ayakkabı araştırmasındaydım. Malum artık sıralamaktan yürümeye terfi ettik. Maşallah kızıma 11. ayının içinde yürümüş oldu. Araya giren hastalıklar, her yere emekleyerek çok hızlı bir şekilde gidiyor olması vs. bu süreci biraz yavaşlattı sanırım. Neyse artık korkusuz adımlar atabiliyor. Bu zamana kadar evde giydiği patik tarzı ayakkabılar haricinde ayakkabı giydirmedim  arada dışarı çıkarken giydirdiklerim de var ama gittiğimiz yerlerde çıkardım hep. Giydirmeyeceğimi bildiğim için de çok fazla ayakkabı almadım şu ana kadar, -saydım da şimdi 5 tane almışım-. 3 ünü de sadece birkaç kez giydirmişimdir elbise altına falan. bir de bizim kızın ayakları ayakkabı içinde çok terliyor. O yüzden sağlıklı ayak gelişimi için evde hep çorapladır -min. 2 kat- :)
Herneyse yürümeye de başlayınca bu ayakkabı işi oldukça elzem bir hal aldı. Bende kendi çapımda inceleme analiz olaylarına girdim, sonunda da aşağıda görülen bilimum bebek ayakkabısı için gerekli koşulları içerdiği belirtilen papilerden sipariş verdim. Verdim vermesine de ben ayakkabı nosu olarak evdeki mothercare ayakkabısını baz aldım ki nerden bilirdim mc'nin kalıpları küçük, dolayısıyla gelen ayakkabılar oldukça büyük çıktı o numaralara göre. Ama ayakkabıları çok çok beğendim, derisi tabanı herbişeyi çok güzel bir de terletmiyormuş ki deneyip anlayacağız o kısmı. Neyse efendim ayakkabıları geri yolladım küçüklerini istedim. 






Fiyatı 109 tl, bebeshop'tan bir alana bir bedava kampanyalı, yazıyorum ki belki bu tip bir arayışta olan vardır benim gibi

2 yorum:

  1. onlar nasıl şeyler öyle.Ben bile bayıldım. Bizim kızlar doğduğunda heheh küçük 23 yaşında ,ilk adım ayakkabıları vardı.Yani alırken ilk adım yakkbısı derdik. Altları hafif bir maddeden yapılırdı ki çocuğu yormasın. Sonra da yere sağlam bassın diye bileği sıkıca kavrayan hafif botumsu, ortopedik ayakkbılar alırdık ve bunlara acaip paralar öderdik. Bu konuda tek bildiğim bu:))
    Güle güle kullansın bebecik, ayaklarında paralansın.

    YanıtlaSil
  2. Sağol Lale abla. Bu bebek eşyaları her daim pahalıymış demek ki, el kadar ayakkap 100 küsur tl olurmu yaw. Neyse inşallah bizim hanım da bol bol gezerek paralar ayakkabıları ayağında :)

    YanıtlaSil