9 Kasım 2010 Salı

Bugünlerde..

Uzun zamandır yazmıyorum neden bilmem. Aslında buranın amacı geriye dönüp baktığımda hatırlayamayacağım ayrıntıları okumak, o yüzden düzenli yazmam lazım dimi?
En son Cumhuriyet bayramı arifesinde yazmışım ertesi günkü uyuma planlarımı. Uyudum mu evet :) Dinlendim hiç değilse. Ondan bugüne neler olmuş yazalım, geleceğe not düşelim :)
**
Bu günlerin en bomba haberi Rabbimin izniyle bir kızımızın olacağını öğrenmemizdi :) Bu habere ben çok sevindim açıkçası ama nedense içimde hep erkek bebek hissi vardı, hala da var gerçi, zaten uzun uğraşlar sonucunda doktor teyzemiz bu kanıya vardı ama içimde hala bi şüphe yok değil :) Esasında bundan ziyade sağlıklı ve hayırlı olması önemli.. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza alabilmemizi tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inşallah.
**
Annem geldi sonunda:) Hatun yaz mevsimini memlekette geçirdiği yetmiyormuş gibi sonbaharın yarısını da orda geçirdi. Bize de yollarını dört gözle beklemek kaldı. Ama geldiğinden beri benim için durum süper. Çalıştığım için ve de evlerimiz çok yakın olduğu için akşamları yemeğe nerdeyse hep ordayım, gidemediğim zamanlarda da sağolsun tencerelere koyup taşıyor bana. Annelerin hakkı kesinlikle ödenmez ve hiç kimse bir anne kadar düşünceli olamaz bence.. Rabbim başımızdan eksik etmesin.
**
Bu kurs yolları beni öldürecek, çok zor geliyor artık her haftasonu 1 saat yol katedip kursa gitmek, nerden baksan daha üç ay var, böhüüü :( ben istedim gitmeyi ama neden şimdi yan çiziyorum bilmem.. (aslında biliyorum hafta içi iş, haftasonu kurs yoruyor beni)
**
Bayram tatili geliyor, Rabbim izin verirse kaçıcaz yakın mesafede bir yerlere, yerlerimizi ayarladık, ekibimiz de güzel, bayram tatilini bekliyoruz.
**
İşte ise acayip yoğun bir döneme giriyorum, 2011 yılı hazırlıkları başladı, çalışmalar bu haftadan itibaren çok yoğunlacak hatta yoğunlaşmaya başladı bile..

3 yorum:

  1. Amanda aman ilan-ı bebiş durumları olmuş buralarda:D sonracıma bayram nispetleri aman işte tatilleri:P
    Arkadaşıma mutlu zamanlar diliyorum, ayrıca bir an evvel görüşmekte istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. iki gözüm hemşirem ne güzel şey kız annesi olmak. sana arkadaş olur:)şayet oğlan olursa da paşa babası yaşar, artık evde tribün yaparlar:)birden seni de canlandırdım gözümün önünde ponpon kızlık yaparken:)tam da sana göre bi aktivite ya:) bayramda da ailecenek mutlu ve sağlıklı zamanlar geçirmeninizi dilerim Allah tan.

    YanıtlaSil
  3. :)
    Güzel yorumlarınız içün çok teşekkür ederim sevgili hemşirelerim..
    Hepinizi ayrı ayrı bûs eder, iyi bayramlar dilerim :)

    YanıtlaSil