10 Haziran 2010 Perşembe

Karmaşık

Bünyem s.o.s. veriyor artık. Tatil tatiiil diye bana sinyallerini gönderiyor ama ben hala duymazlıktan geliyorum. Aslında farkındayım ama beni engelleyen ne onu da bilmiyorum. Garip karmaşık ruh hallerindeyim bu ara. Rutinimin dışına çıkacak en ufak bir hareket bile etmiyorum. Bekliyorum biri beni alsın götürsün biryerlere herşeyi organize etsin ben hiç düşünmeden sadece peşine takılıp gideyim.. Ne kadar güzel olurdu yaw.. Silkinmek lazım bu hallerden ama nasıl?

Bu dönemin en güzel yani kilo olarak artık 60'lı rakamlara inmiş olmam sanırım..

15 yorum:

  1. Selam ,
    Diliyorum ki, beklediğin o mucize bir şekilde gerçekleşir ve sende kısa süreliğinede olsa istediğin o tatili gerçekleştirebilirsin.
    Buarada kilo verme olayını nasıl başardın açıkcası merak ettim . :) (Benimde en acil tarafından bi 50 yi görmem lazımda :( )

    YanıtlaSil
  2. Nerdeyim Ben, teşekkür ederim çok. Umarım öyle olur :)
    Kilo konusunda da çok bişey yapamıyorum ama sabahları bol kaşarlı yediğim tostların yerini grissiniler ve sunta bisküviler aldı. Sanırsam ondan. Bu arada 50'li rakamlar kilolu kategorisine girmiyor hatırlatayım :)

    YanıtlaSil
  3. Canımsın :)
    Şuanda vermem gereken 8 kilo mevcut bedenimde istediğim hiç birşey olmuyor üzerime maalesef ..Eh boydan da fakir olduğum için verilmesi gerekilen kilolar ortaya çıkıyor .Çalıştığım şirketde herkes diyette patronum eşi çocukları ve bende tabi :D bakalım bu gidişat nasıl devam edecek bana biçilen süre ise bu 8 kilo için tam 2 ay ilk ayı bitti ancak bende bi gram erime yok anlayamadım bi türlü :( en iyisimi ben şu 3 günlük detoks diyertlerinden falan yapayım :))

    YanıtlaSil
  4. Bilakis sakın sakın şok diyet olayına girme, aç kaldığınla kalırsın :) ama toplu diyet olayı güzel, herkes birbirini kolluyo dolayısıyla rekabet oluyor insanın motivasyonu artıyor, bizde bi ara denedik işyerinde arkadaşlarla. (sonucu yazmayayım, rezalet:p ama bizim kabahatimiz).

    YanıtlaSil
  5. uyarın dikkate alınacaktır... :)
    buarada sonucu merak ettim :D

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler Tebrikler, müessesemizden çift kişilik haftasonu tatili kazandınız.Dilediğiniz haftasonu çokbilir konaklarında bir gece 2 gün tam pansiyon dinlence ve eğlence sizi bekliyor.Usta aşçımımızın hazırladığı açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri, ücretsiz en son filmlerin gösterimde olduğu sinemamız ve iki kişilik profesyonel animasyon ekibimizle sizi mutlu etmeye hazırız :)

    YanıtlaSil
  7. Ay canım yaaaa, valla günümü aydınlattın :)
    Ben o tesislerde daha önce konakladığım için servis ve hizmet kalitesini biliyorum :) Hele usta aşçımız hakikaten bir numero :) Çokbilir pansiyona sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, insan dost kazanmalı şu fani dünyada ve ben kazandıklarımdan çok mutluyum.
    Öperim :)

    YanıtlaSil
  8. Ayy ben seni daha çok öperim :) kaç tane aplamız var yahu.

    YanıtlaSil
  9. kuzum nolmuş bize ya... ben de iki haftadır ağır çekimdeyim... hiç keyfim yok... yeni yeni kendime geliyorum... yağmur yağdı ondan galiba...çokbilir konaklarına yolun düşer ise haber ver davetsiz misafir kontenjanından ben de geleyim lütfeeen noluuur:)

    YanıtlaSil
  10. Özo'cum hakikaten bende öyleyim, asabiyim depresifim :) İyisi mi biz çokbilir konaklarına tur düzenleyelim en kısa zamanda açılırız kendimize neyin geliriz yauw :))

    YanıtlaSil
  11. Erken rezervasyon için numaralarımız 021. ... ... :D

    YanıtlaSil
  12. muhterem sessizce, biz ailecek yarın akşam çokbilir konaklarında olacağız inşallah.bilgilerinize sunar arz-ı endam ederim efenim:)

    YanıtlaSil
  13. Havuzbaşında bi margarita da benim için içiverin gari :)

    YanıtlaSil
  14. inş. istediğin tatile en kısa zamanda çıkarsın...

    YanıtlaSil
  15. teşekkür ederim, sağol :)

    YanıtlaSil