17 Haziran 2010 Perşembe

Bugünlerde..

Bu hafta biraz yoğun biraz karışık ve fazlasıyla sıcak geçmekte..
Haftasonu yatılı misafir vardı. Sevgili kocam kişisinin kardeşi ve kuzeni Cuma akşamından geldiler. Kuzen Cumartesi öğleden sonra gitti, kardeş bir akşam daha kaldı (ki bir gün daha kalsa idi sanırım kapışacağıdık) böyle rahat, buyurgan bir tip olamaz, küçük de değil üniv. 3'te okuyor ama beşeri ilişkileri ve hele de bayanlara karşı nezaket noktasında çok eksikleri var. Bi de bu aralar genel olarak benim tahammül sınırım düştüğünden arıza çıkmasına ramak kaldı nerdeyse. Pazar gününün geri kalanını ablam ve bir çift arkadaşımızla piknik yaparak geçirdik ablamlara yakın bir gölcük etrafında. İyi geldi bünyeye ne yalan söyleyeyim. Biraz değişiklik oldu. Bunalım bünyem azcık nefes aldı.
Pazartesi çalışıp Salı ve Çarşamba izin aldım (yıllık iznim giderek eriyor). Babam ameliyat oldu dün. İki gün hastaneye gidip geldik maaile. Bugün çıktı hastaneden şimdi evde dinleniyor. Çok şükür iyi geçti ameliyat ve bir sorun yaşanmadı.
Bugün işteyim, biriken işler var ama ben hala işe konsantre olamadım. Sabahtan beri elzem olanları yapıp bloglar arasında turlamaktayım. Aklım işte değil, nerde olduğunu da bilmiyorum :p

Bu akşam mübarek Regaib Kandili. Duaların kabul olunduğu gece.. Duaya ihtiyacım var dualarınıza beni de dahil edin. Bende herkes için dua edeceğim. Allah kabul buyurur inşaallah.. Herkesin Kandili mübarek olsun..

3 yorum:

  1. Selam öncelikle babanıza rabbim acil şifa versin.
    Eşinizin kardeşi gibi olan insanlardan ne yalan söyleyeyim bende hiç haz etmiyorum insanların bana emir vermelerinden oldum olası nefret ederimde bende ama rica ile yaptıramayacaklarıda yoktur. Hani derlerya tatlı dil yılanı bile değiliğinden çıkartır diye o misal bendeki durum . :)

    Dualarım sizinle olacak bu gece ..
    Sevgi ve dua ile kalın ..

    YanıtlaSil
  2. Derasmus teşekkür ederim çok sağol. (isim değişmiş :))
    Bende öyleyim esasında, tatli dil, iyi niyet, nezaket karşısında yapamayacağım şey yoktur, yorgunluktan ölsem bile yine de kalkar yaparım, genelde tahammüllüyümdür de insanların kabalıklarını yüzüne vurmam ama insanız sonuçta her zaman o modda olamayabiliyoruz..

    Bende dua edicem size,
    teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Evet ismim değişti maaşallah gözünüzdende kaçmamış :)))

    Ben derasmusu çok seviyorum :D

    YanıtlaSil