21 Mayıs 2010 Cuma

zaman


Bu rehavetin bir sebebi olmalı ama görünürde bir sebep yok..
Akşamları nasıl olduğunu anlamadan hemen bitiveriyor. Vakit en kıymetli şey, şöyle aheste aheste bir iş yaptığımı hatırlamıyorum bile, hep bişeylere bir yerlere yetişme telaşı.. İşten çıkınca koştur koştur yemek hazırla, eşin geldiğinde masayı hazır bulsun, mutfağı hızlı topla ki namaz vakti geçmesin, sonra biraz oturabildiysen kendini şanslı say, akşamları kalan vakitlerde evinin kalan işlerini yap ki haftasonunda biraz nefes almaya vaktin kalsın, sonra da kalk yat ki sabah sürünmeden kalkabilesin, lego gibi herşey birbirine eklentili. Zaman planlaması herşeyin önünde..
Benim izin zamanım geldi gibi görünüyor...

3 yorum:

  1. Naçizane tavsiyem bir sonraki işi düşünmeden uğraştığın işi yapman, çalışan kadınlar olarak hemen hepimizde aynı sorun var malesef. O yüzden bazen tüm eğlenceyi haftasonuna bırakıp çok sönük zamanlar geçiriyoruz. Ben onu mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum. Hafta içi gezmeye gidiyorum, misafir ağırlıyorum, konser, sinema, evde sinema keyfi v.s. Sabah erken mi kalkacaksın tamam, zaten uykun gelince uyursun ne yapıyor olursan ol,yok uyumadın mı boş veeeeer. Güzel bir geceden sonra 2 saat uyku bile ertesi gün işe enerjik gitmene yetiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Sen haftaiçini de hafta sonunu da dolu dolu geçiriyosun benim ona enerjim yetmez. Zaten kronik bir halsizlik yaşıyorum onun da etkisi var çok. Enerji vermesi için polen mi alsam napsam :)

    YanıtlaSil
  3. Ginseng kullan bak ciddiyim. İyi geliyo bi ara denemiştim ben

    YanıtlaSil