28 Mayıs 2010 Cuma

Ondan bundan şundan

Bugün Cuma, yuppiii :)
Daha da güzel olanı yarın için izin alacak olmam sanırım. (henüz almadım ama bi sorun çıkmaz umarım:) Hiç değilse yarın sabah biraz uyuyabileceğim, sonrası gene yoğun. Olsun.

***
Kocayla beraber sağlıklı beslenme günlerine start verdik, umarım çabuk pes etmeyiz. Ondan ziyade ben daha çabuk havlu atan tiplerdenim ama napiim açlık eşiğim düşük :)
Akşama güzel ve doyurucu bir salata yapmayı planlıyorum. Farklı lezzet önerilerine açığım?

***
Son bir aydır elimde sürünen kitabı bitirsem de sırada bekleyen kitaplara geçsem. Sevmiyorum kitabı yarıda bırakmayı ne kadar sıkıcı olsa da. Çok nadirdir yarıda bıraktığım kitap. Elimdeki de ilerlemiyor mübarek, evir çevir aynı kelimeler, sonu gelmez betimlemeler, kelime oyunları. Bitse de gitsek yaw dedirtiyor insana..

***
Kavun sezonunu açtık dün itibariyle. Beni tanıyanlar meyvelerle hiç aram olmadığını bilirler ama kavun yiyebildiğim birkaç meyveden birisi. Millet çoktan kavun karpuz olayına girmiştir ama bana ancak dün denk geldi.

***
Yeniden öğrenciliğe dönüyor gibiyim kısmen de olsa. Yakında kursum başlayacak inş. Öğrencilik derken bu ara kendime ALES'e hazırlansam mı acep diye de sormuyor değilim. Kariyer kaygısından ziyade yeniden öğrenci olmak, kendimi geliştirmek için istiyorum bunu. Hoş tam da istiyormuyum pek emin değilim ya.

***
Böyleyken böyle işte.. Cuma'nız mübarek olsun efem, şimdiden iyi haftasonları..

4 yorum:

  1. Sessiz sakinim, izini almissindir saniyorum? :)) Ne kursu yapmayi dusunuyorsun, paylas bakalim :) hem sen is yaparsin? onu da merak ediyorum... ben merakli melahat dur daha neler soracak zamanla sana :))

    gecmis cuman senin de mubarek olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Aplacım madem sağlıklı beslenme turlarına salatayla başladınız. Naçizane tavsiyem bakliyatlı, peynirli salatalar, hem sağlıklı hem doyurucu oluyor. Ben en çok hellim ve cevizli salata seviyorum. Bide haşlanmış buğday kattığım yeşil salata var oda çok doyurucu ve farklı bir salata. Tarifleri için ya bloga yazmamı bekle yada bi alo de yeter:)

    YanıtlaSil
  3. Edibe'cim dünün moral bozukluğuyla sorularını cevaplayamadım kusuruma bakma.
    Ben bir ithalat firmasında çalışıyorum aldığım eğitimden tamamen alakasız olarak :) (Osmanlıca yoğunluklu bir eğitim aldım da. Gideceğim kurs da ingilizce kursu olacak daha da geliştirebilmek için. Sen o konuda şanslısın dil adına bir problemin yok :) Biz burda kurslarla cebelleşiyoruz. :)

    YanıtlaSil
  4. İpli hanımcım sende artık blogunun hakkını ver :)
    Başla bakalım salata tariflerinden. Yazılı kaynakların önemini ikimizde biliyoruz kanımca :)

    YanıtlaSil