24 Mayıs 2010 Pazartesi

Haftasonu Haftasonuu


Çabucak gelip geçen bir haftasonunun ardından tekrar biraradayız, öhömm, şimdi özetler :)
Neler yaptık haftasonu bi bakalııım; cumartesi malum çalıştık, iş çıkışı ben Kadıköy'e gittim, bir görüşme sebebiyle. Giderken de yolda hesap yapıyorum kafamda şu kadar zamanda işi halledip kalan zamanı da gezmeye ayırırım diye. Bi de ablamı aradım yoldayken, benim Kadıköy'e doğru gittiğimi öğrenince du bende geliyorum dedi, aha gezmeye de arkadaş çıktı :) İşimi halledip ablamla da buluşunca kendimizi Kadıköy'ün sokaklarına vurduk. Cüzdanlarımızı hafiflettikten sonra yağmurda da bi güzel ıslandık ama hiç şikayetçi değilim ıslanmak da güzeldi. Akşam da evde yalnızdım kocito Cumartesi de işe gitmişti ve akşam da geç geldi.
Pazar sabahı da çoook sevdiğim arkadaşlarıma çoook sevdiğim arkadaşlarımızla kahvaltıya davetliydik (V.nin eşi ve benim eşim hariç hepimiz sınıf arkadaşıyız, o garipler de ya alıştılar bize yada artık uyum sağladılar:) gayet keyifli bir gün geçirdik. Özy sağolsun döktürmüş mükellef bir masa bizi bekliyordu ve ben çoook açtım. Anında mamaları hüplettik ve gün boyu da mütemadiyen bişeyler yedik içtik, haa arada diyetten de dem vurduk ağzımız tıka basa doluyken, bu ne yaman çelişkiyse artık :) Akşama az kalmıştı kalktığımızda, biz şehrin öbür ucundaki evimize gidene kadar da baya geç oldu. Velhasıl kendi namıma güzel bir haftasonu geçirdim, tiz vakitte benzer organizasyonlarda bulunmak temennisiyle esen kalın efenim.

14 yorum:

  1. Yavrum siz üşenmez iseniz ben sizi her pazar kahvaltıya çağırırım.yalnız ben kahvaltımı öğle ezanını müteakiben yapmak istemem.o bi kere olur:)Ama sizi memnun edebildiysek de kendimi bahtiyar sayacağım...yeni sofralarda görüşmek üzere esen kal.Gözlerinden bûs ederim:)

    YanıtlaSil
  2. Özo'cum öğle ezanının akabinde yapılan kahvaltının müsebbibleri hepimizce malumdur :) şimdi kendilerini burada da ifşa etmek istemiyorum tekrar :p
    Bir sonraki bulumamızda ise saatlerimizi ayarlayalım, geç geleni de kovalayalım efenim :P

    YanıtlaSil
  3. Bayanlar biraz ayıp olmuyo mu? Kafamı nereye çevirsem bu konu :) Popülarizmin en kötü yani bu işte zaten. Çın Çın öten kulaklar :P

    YanıtlaSil
  4. Ah yavruum, ama her şöhretin bir bedeli vardır :)

    YanıtlaSil
  5. Biliyorum ve bedelini ödediğim şöhretimin tadını çıkarıyorum :D

    YanıtlaSil
  6. canim masaallah, haftasonu cok hos gecmis anlasilan :)) bir de hepsini olmasa bile ganimetlerden en ozelini ya da en sevdiginin resmini cekseydin :))) ben resim isterim bana ne bana ne :)))

    YanıtlaSil
  7. Ah Edibe'cim bir foto makinam olaydı (daha doğrusu varolan makineyi kaybetmeyeydim) şimdi buralar resimden geçilmiyor olacaktı :) yoksa bende isterdim Mango'dan 14 tl'ye aldığım pantolonumun resmini koymayı :)
    İnşallah iyi bir makine aldığımda güzel fotolarla blogumu süslerim. Makina konusunda da tavsiyelerini beklerim senin blogundaki resimler çok çok kaliteli çünkü.

    YanıtlaSil
  8. bayan aklımın iplerini saldım imzalı bi fotonuzu rica edebilir miyim ailecek sizin hayranınızız. çok beeeeniyoruz sizi:)

    YanıtlaSil
  9. Hay hay efendim :) Bayan sessizce sizde ister misiniz :P

    YanıtlaSil
  10. Aklının iplerini salan şöhret sarhoşu bayan, ben bi resimle yetinmem :p

    YanıtlaSil
  11. Ben imza günü düzenleyeyim madem :D

    Ya bu arada ben artık blog sahibi sorumlulukları olan bir bayanım, burdan ukala ukala konuşturuyorsunuz, yanlış tanıyacak beni halkım.... olmıyor ama :)

    YanıtlaSil
  12. halkın kurbaaan olsun sana :) (bülent ersoy ağzıyla:))

    YanıtlaSil
  13. ha haaa bende halk yazarken b.ersoy "L" si kullandım zaten :)

    YanıtlaSil