19 Nisan 2010 Pazartesi

Gardrop detoksu



Dün kocitoyla kahvaltı masasında günün yapılacak işlerini sıralarken artık s.o.s. veren gardrobumuzu düzenleme işine el atalım dedik. Hazır kıştan yaza geçiyorken ve artık kışlıkları da kaldırma zamanı gelmişken bu işi yapmanın tam sırası dedik ve daldık :) 6 kapılı dolabı ancak 2 saatte toparlayabildik. Kışlıklar, kaldırılacaklar, atılacaklar, verilecekler, artık ömrünü tamamlayıp paspas olacaklar şeklinde bir ayrışıma giderek derledik topladık, arada sızlandık, zavallı kocam kendine yer kalmayışına itirazla kendime fermuarlı bir dolap alacağım dedi :p Ama sonunda ferah ve düzenli bir dolabımız oldu. Şunu farkettim insan ağırlıklarından kurtulunca ferahlıyor. Bu dolap için de geçerli, şu an dolap ferah ben ferah :) ve bişeyi daha farkettim; unuttuğum kıyafetleri tekrar keşfedince nerdeyse yeni almış kadar mutlu olduğumu.

Resim Kaynak

4 yorum:

  1. Maşallah nasıl imrendim sana şimdi. Bahar temizliğine girişip tam ortasında kalan bir insan olarak. Şey dicem evlere servisiniz var mı:)))

    YanıtlaSil
  2. Servis hizmetimiz bu yakayla sınırlı, bu tarafa gelin gerisini merak etmeyin :) Hizmette sınır yok :p

    YanıtlaSil
  3. kessssssssssskeeeeeeeeee benim de dolabim ayni buna benzese... ahhh ahhh ne var ki duzen dusmani bir esim var... o dagitsin ben toplayim... eee ama ben de bikiyorum arada bi, hem is hem ev off off icim gitti bu dolaba

    YanıtlaSil
  4. O düzen düşmanından bi tane de bende var arkasını toplamaktan yoruldum evde şu an çocuk yok ama bir çocuktan daha beter dağıtan biri var.
    Oh biraz çekiştirdim de içim rahatladı :)

    YanıtlaSil