13 Nisan 2010 Salı

Diyet işleri ne alemde?

Baştan söliim motivasyon yerlerde.. İşyerinde dikkat ediyorum, kendimi birçok konuda sınırladım ama eve gidince kayış kopuyor. İşyerinde mesela artık çekmecemde çikolata ve türevleri stoku yok. Tuzlu çubuk ve grissiniler var bolca. Ve en büyük haber çayı azalttım ve içine yarım kesme şeker atıyorum artık (büyük fincan). Ve yeşil çay içiyorum hemi de şekersiz. En önemlisi artık su içiyorum ben resmen susuz yaşıyormuşum yaw hiç su içmezdim ben ama şimdi artık günde en az 3 büyük bardak su içebiliyorum. Evet standartlara göre belki az ama benim için büyük bir adım.
Ama dediğim gibi işyerinde iyiyim ama evde olmuyor olamıyor nedense.. Biraz daha çabalamak lazım..

Kayıtlara düşmek açısından bu haftasonu neler ettiğimi de yazayım: Cumartesi izinliydim ve ablamla kendimizi Eminönlerine vurduk :) Ben gezmeyi özlemişim yaw ne kadar han, sokak varsa arşınladık çantalarımızı bir sürü çıfıt çaputla doldurduk. Ayaklarımız ağrıdı dolaşmaktan..

2 yorum:

  1. Apla çaylarına bide metabolizma hızlandırıcı çayı ekle. Nette tarifleri var elma, tarçın, karanfil, çubuk tarçın, karabiber ve limonla yapılıyo, güzelde tadı. Ondan yapıp doldur bi şişeye iş yerinde lıkırdat. Biz yapıyoruz arada.Diyet menümüz bile var diyebilirm haftalık. Mesela bugün menemen günümüzdü. Birer yemek termosu edindik, sabahları bazen sıcak menemen yiyoruz artık:D

    YanıtlaSil
  2. Siz daha profesyonel hareket ediyorsunuz techizat falan sağlam sizde:)
    Metabolizma çayı yapmak istediğim bişey ama önce bir aktar bulup tüm bileşenlerini toparlamam lazım. Şimdilik yeşil çayla takılıyoruz :)

    YanıtlaSil