19 Şubat 2014 Çarşamba

Hüsran

Bugüne kadar onlarca kez internetten alışveriş yaptım. Çıkıp gezme imkanı olmayınca oturduğun yerden ihtiyaçlarını görmek büyük kolaylık bence. O kadar ki süpürgeme toz torbası bile almışımdır yani :)  Genelde alışverişlerimi isim yapmış güvenilir sitelerden yaparım, çok şükür bir sorunla da karşılaşmadım şu ana kadar.

Bir önceki yazımda Markafoni'den sipariş verdiğimi yazmıştım. İlk defa ciddi hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Çok beğenerek sipariş verdiğim ve hatta alışverişimin sebebi sayılabilecek standlı kurabiyelik kırık geldi maalesef. Ayrıca bence koydukları görseller de yanıltıcı. Resimlerde diğer servisler orta boy gibi görünse de gelen ürünler minnacık diyebilirim.   Markafoni beni şaşırttın bu sefer. Otur, sıfır.

6 yorum:

  1. Ben internernette kitap dışında alışveriş yapmam ama kızlar yaparlar. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadık. Ama yine de hep korkuyla yaklaşmışımdır. Kırık gelen eşyayı tazmin etmiyorlar mı?Umarım düzeltirler sorunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri iade ettim Lale abla ama daha bir ses çıkmadı. Bakalım bekliyorum ben de..

      Sil
  2. Kargoyu kontrol edip alsaydın keşke geri iade ederdin. Bende Tchibo'dan gelen kırık fincanlarla baş başa kalınca çok üzülmüştüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte kargoyu danışmadaki arkadaşlar almış bana sonra haber verdiler, yoksa aklımdaydı benim de yanlarındayken açmak. Hevesim de kursağımda kaldı hani..

      Sil
  3. aa bence iade alırlar ya. hemen arasaydın. biraz çirkeflik yapsaydın:/
    insternetten alış veriş kolaylık oldugu kdr riskli :)))

    YanıtlaSil
  4. hala ses seda yok Seyhan, du bakalim ben bunları bi ariyim..

    YanıtlaSil