22 Haziran 2013 Cumartesi

Haftasonuu

Geldik bir haftanın daha sonuna, yaşasııın. Dışarda tatlı tatlı esen bir rüzgar, oh sabah da misler gibi yürüyüşümü yapmışım temiz havada, kendime geldim yeminle. Günün geri kalanında koşa koşa eve gitmece, ev işleri + yemek vs yapmaca olsa da I love Cumartesi. 

Haftasonu postuna geçen hafta Zeynoşa aldığım cicileri de ekleyeyim; Gerçi ona aldıklarımı şimdiden beğenmiyor hanımefendi, aldıklarımı ona gösterirken resmen "bu güzel, bu güzel diil" diye ayırıyor ve beğenmediklerini de giymemek için diretiyor. Geçen buna şahit olan erkek kardeşim halime acıdı valla. Alışverişler Limango'dan..













3 yorum:

  1. Bayıldım aldıklarına. O beğenmesin. Bende kızıma aldıklarımı ekleyecektim tesadüf oldu.bunlar büyümede hızlandılar bence boy falan açısından. Sürekli alışveriş ihtiyacı oluyor . Tişört alıyorum atletler küçülüyor. Onları alıyorum ayakları büyüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha haa aynen :) ama onlara alışveriş yapmak çok keyifli, değil mi :)

      Sil
  2. Zeynep güle güle giysin cicilerini.. Ben maalesef internetten alışveriş yapamayanlardanım. İllaki göreceğim, dokunacağım, hele altsa ya da ayakkabıysa deneteceğim Defne'ye... Biz de yazlık alışverişimizi tamamladık geçenlerde, kız çocuk kıyafetleri kadar cicisi yok değil mi?

    YanıtlaSil