1 Mart 2013 Cuma

ÇOCUĞUNUZUN ÇAMAŞIRLARINI NEYLE YIKIYORSUNUZ?


Çamaşır deterjanları malum tamamen kimyasal ürünler. Bizim evde popüler hemen hemen her markayı  kullanmışlığım vardır. Hali hazırda da toz deterjan olarak Omo, kapsül deterjan olarak Ariel var. Şimdi yeni sorunsalım şu ki; Zeyno hanımın kılıklarını ben doğdu doğalı ayrı yıkamaktayım bir çoklarınızda olduğu gibi. Deterjan olarak da önce Omo Baby sonra Dalan Roxy’i denedim. 



Her ikisinde de çamaşırda kalıntı kaldığını gördüm. Katlarken sabun parçacıkları püfür püfür uçuyordu. En son Amway’ın bebekler için olan deterjanını denedim ve memnun kaldım.  Çamaşırlarda kalıntı olmuyor, kokusuz bir deterjan.  İçeriği de bitkilerden ve minerallerden müteşekkilmiş. 

Öyle çok pimpirikli annelerden değilim ama olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Yumuşatıcı da kullanmıyorum. Neyse aman deterjan reklamına döndü bu post asıl sorum şu ne zamana kadar bu bebelerin kılıklarını ayrı yıkayacağız? Sizler nasıl yapıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz?

4 yorum:

  1. Merhaba

    Oğlum 1.5 yaşına geldikten sonra bıraktım ayrı yıkamayı.Ama yumuşatıcı olarak bebekler için olanını tercih ediyorum hala.Çamaşırlarını ayrı yıkarken Dalin sıvı deterjanı kullanıyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Bilgi paylaştığın için teşekkürler :) Ben galiba bir tek Dalin sıvıyı denememişim.

      Sil
  2. Ben de Dalin sıvı deterjan kullanıyorum, yumuşatıcı kullanmıyorum. Çok memnunum dalin'den. defne 27 aylıki doktorumuza da danıştım,Dalin bitince artık bizimkilerle birlikte yıkayacağım çamaşırlarını. Biz de persil sıvı deterjan kullanıyoruz bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende elimdeki deterjan bitince bizimkilerle birlikte yıkayacağım sanırım. Özel muamele nereye kadar :)

      Sil