25 Şubat 2013 Pazartesi

Güneşi gördük..

Yeni bir haftaya daha başladık. Dışarıda güneşi gördükçe içim açılıyor. 
Dün de hava harikaydı. Uzuun zamandan sonra ilk kez bu kadar sıcak ılık bir hava vardı. Bizde saat 13.00 gibi kendimizi evden attık. Biraz yürüdük, Zeyno hanımın öğlen uykusu vakti olduğu için yolumuzun üstündeki parkı göremeden uyuyuverdi. Halbuki paaka gideceği için pek bir mesuttu :) Niyetimiz parkta biraz oynayıp, doktor kontrolüne götürmekti boğazının son durumuna baktırmak için. Uyuyunca direk hastaneye gittik, gözünü açıp da kendini doktorun odasında bulunca bastı vaveylayı. Yediği onca iğnenin etkisiyle boğazı iyileşmiş, enfeksiyonu geçmiş, çok şükür. Ben birde doktordan kan değerlerine bakmasını istedim. Çok iştahsız, yumurta, peynir, balık yemiyor, eti binbir atraksiyonla yediriyoruz vs vs. Bi bakalım bu çocuğun haline ahvaline diye. O da sağolsun bütüün tahlil çeşitlerini yazıverdi.Yaptırıverdik biz de. Çoğundan sınıfı geçtik Hatta düşüktür dediğim B12'den yıldızlı pekiyi aldık da demir sonuçlarını daha görmedik. Onlar da iyi çıkar inşallah. Eğer onlarda da sorun yoksa bir daha bık bıklamayacağım yemiyor diye. (mümkün mü acaba?)
Günün geri kalanı da biraz dolaşma biraz alışveriş faslıyla geçti. Akşam da korkunç bir başağrısı geldi saplandı başıma, yatana kadar geçmedi. İçtim bir ilaç tumba yatak. Bir haftasonu daha böyle geçti gitti..

2 yorum:

  1. vallahi gördük güneşi...Ne güzel oldu da siz niye iyi olamadınız baakyım.
    Hiç endişelenme aynen anlattığın gibi iki kız büyüttüm. Hala bile ufacık bir şey için dr a gitseler kan testi ister doktor. Ne kadar bunlar beyaz tenli desem de yaptırtır dr zorla sonuç hep aynı...

    Sevgiler ve güneşli sağlıklı günler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneşle beraber içimiz açıldı valla :) Bu ara doktoru o kadar çok ziyaret ettik ki inşallah uzuuuuuuun bir süre yolumuz düşmez tekrar. Hatta mümkünse hiçkimsenin yolu düşmesin :)

      Sil