3 Ocak 2013 Perşembe

Ben geldim :)


Ohh, nihayet bitti. Ciddi anlamda yoğun bir çalışma dönemi geçirdim. Şu son bir ay değil nette dolaşmak açıp maillerime bile bakmadım. O kadar ki akşamları eve iş götürüp bi de evde çalıştım. Tüm bu çabaların sonucunu inşallah bu ay ortasında, yaklaşık tuğla kalınlığında, sektöründe bu hacimde bir benzeri olmayan kataloğumuz çıkacak inşallah. Bir yıl sonu klasiği bu bizim için..

Neyse efendim şu son bir ay içinde epey değişiklikler oldu bizim cephede. Bizim cephenin başrol oyuncusu Zeyno hanım olduğu için çoğu değişiklik de onunla ilgili zaten. Şöyle ki bu ay tam 20 ay aktif bir şekilde bağlı olduğu emme işine son verdik. Berbat olan uyku ve yemek düzeni az düzelir umudu ile pat diye uygulamaya koyup biraz protestolu ve yüksek volümlü isyanlarla karşılaştıktan sonra çok şükür rayına oturttuk. Ama uykuya geçiş hala problemli, yemek konusu da iç güveysinden hallice işte. Sonracığıma Zeyno bu ay anneanne malikanesinden babaanne konaklarına transfer oldu. Zavallı çocuğum pin pon topuna dönse de bardağa iyi tarafından bakıp etrafında onu çok seven insanlarla bir arada olduğunu düşünerek kendimizi avutuyoruz.  Konuşma konuşunda da biraz gelişme kaydettik çok şükür. Ağzından duymaya bayıldığım kelimeleri var misal gok (yok) gibi. İstemediği şeyleri sorup sorup duruyorum sırf bunu duymak için J

Harala gürele derken 2012’yi de bitirdik. 2012 benim için koşturmacayla, kafa yorgunluğuyla geçti desem yeridir. Anneannemin kaybı dışında bizi üzen büyük olaylar yaşamadık çok şükür ama ev – iş dengesi, bakıcı problemleri, bir türlü yettiremediğim zaman, kendim için biraz kitap okuma dışında hiçbir etkinlik yapamadığım bırakın bir hobi edinmeyi, sevdiğim şeyler için bile vakit oluşturamadığım bir yıl oldu. En son ne zaman bir filmi baştan sona tam izledim hatırlamıyorum gerçekten. Sinemaya ise bir kez gitmişim koca bir yıl içinde. Vakit çok önemli gerçekten.  Çoğu çalışan anneye bakıyorum maşallah hobiler gırla, evler gıpgıcır, yemekler çeşit çeşit.  Ben ya çok tembelim ya da programsız J  var bişi bu işte.. Gerçi haftanın 5 buçuk günü çalışıyor olunca kalan vakit neye harcanır az çok tahmin edebilir herkes.  Neyse işte inşallah 2013, benim vakti daha verimli kullanabildiğim, Zeynoşun da daha uyumlu olduğu bir yıl olur inşallah deyip yeni yıl temenni mi de yazıp kocaman bir hoş geldin diyorum kendime ve yeni yıla J

Görüşmek üzere esen kalınız efenim..

8 yorum:

  1. Bu yıl tam da senin istediğin gibi bir yıl olsun...Gömlünce olsun.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Lale abla, hepimiz için inşallah.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sende hoş geldin Durunun annesi :)

      Sil
  3. Başınız sağolsun...
    Kendinize haksızlık etmeyin, pek çok çalışan annenin durumu aynı. Sadece onların hayatlarında fazla bir aksiyon olmadığından çok fazla paylaşacak şeyleri olmuyor, o nedenle az görünüyorlar ortamlarda :) Yazdıklarınız beni anlatıyor tamamen. Umarım onlar büyüdükçe kolaylaşır herşey. Allah sağlık sıhhat versin, gerisi gelir diyorum son olarak. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :)

      Teşekkür ederim.

      Evet günlerimiz yorucu geçiyor, arada şikayetleniyoruz ama onların varlığı gerçekten unutturuyor herşeyi. Benim de mottom aynı, Allah sağlık sıhhat versin, gerisi gelir. :)

      Sil