18 Şubat 2012 Cumartesi

Alışveriş

Biri beni durdursuun. Bu internet alışverişine çok fena sardım. Sabahları ilk işimiz bu sitelere bakmak. Bu ay Markafoni, Limango, Trendyol yok grupanya habire bişeyler aldığımı farkettim. Fena da olmuyor oturduğun yerden yorulmadan alışveriş yapmak ama handikapları da yok değil. Misal dışarda mağazadan tek bir ürün alıp çıkacakken burda hazır kargo parası veriyorum onu da alayım bunu da alayım derken bakıyorum bir kalemde 8-10 parça birşeyler almışım. Hepsi ihtiyaç mı? tabi ki hayır. Alıp alıp duruyoruz habire, bakalım nereye kadar. Gerçi ben ay sonunda ekstremi görünce kendime gelirim muhtemelen..

4 yorum:

  1. seni durduran bi zahmet beni de durdursun :((( 6 ay hicbirsey almadim ama bir ay icinde yaptim yapacagimi uhu uhuuuuu

    YanıtlaSil
  2. Ekstreleri görünce bi aydınlanma yaşayacağımız kesin :)

    YanıtlaSil
  3. biz de şehir fırsatlarına takıldık. Çok güzel oluyor ama hiç aklında olmayan şeyleri insanın aklına düşürüp , durup dururken para harcatıyor:)

    YanıtlaSil
  4. Lale abla (abla diyebilirim dimi :)) yorumun mutlu etti beni. Evet öyle gerçekten fırsatlar cazip geliyor, olan bizim cüzdanlara oluyor :)

    YanıtlaSil