16 Haziran 2011 Perşembe

2. ay

Aslında 65. gün. Bu sabah gittik 2. ay aşılarımızı olduk. Boyumuza posumuza bakıldı. 5100 gr. ve 58 cm'yiz. Epey bi ağladık aşı sırasına tam üç tane aşı vurdular ki bitanesi yakıcıymış, dışarı çıkınca sustuk ama. Eczaneden ilaç, marketten öteberi aldık eve geldik. Bu aşılar huzursuzluk ve ateşlenme yaparmış ki kızçemde belirtiler başladı. Eve geldiğimizden beri huzursuz.
Hava kapalı ama boğucu nem var sanırsam.
Gece çok az uyuduk sabah da erken kalktık gözümden uyku akıyor. Çocuk uyuyunca bende uyuyayım desem o da namümkün. Çünkü gündüz gündüz uyuyamıyorum be kardeşim.
Çocukla gezmelere gitmek hele de akşam misafirlikleri yalan olmuş, ne oturduğundan bişey anlıyorsun ne konuştuğundan. Bu işleri bir yaşına kadar ertelemek gerek sanırım. Zaten işe başlayınca bunları yapmaya vakit de olmayacak.
Şu göğüs yarasından da el aman. Ondan çektiğimi başka bişeyden çekmedim iki ay oldu hala mı iyileşmez bir yara. Kullanmadığım krem de kalmadı.
 kopuk kopuk bi yazı oldu. olsun..

4 yorum:

  1. mastiti olmuşsun galiba.hiç olmadı bana ama olanlar emzirmekten soğur hale geliyorlar.facebookta emzirme reformu sayfası var.orada bundan bahseden uzun bir yazı vardı.bir bakıversen.geçmişler olsun şimdiden.

    YanıtlaSil
  2. Saol teşekkür ederim hem yorumun için hem de tavsiyen için. bu sayede bende blogunla tanışmış oldum, bir ara detaylı okuyacağım çünkü son yazını pek bi sevdim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Benim de 2 ay 10 günlük bir oglum var. Aşılardan sonra sanki gündüz uykuları degişti. Uyumakta zorlanmaya basladı gibi. Gerci sürekli birseyler degişiyor. ;)
    Gogusler icin de ben Lansinoh kullanıyorum ve cok memnunum.

    YanıtlaSil
  4. edi bebişler akran sayılır :)
    lansinohu da kullanıyorum ama çok bi faydası olmadı ne yazık ki..

    YanıtlaSil