28 Haziran 2010 Pazartesi

Gezenti




Ben bu haftasonunda çok gezdim, çok yoruldum, çok temizlik yaptım, çok yemek yaptım ve çok kişiyi ağırladım.
Herşeyi bi haftasonuna sıkıştırmanın bedeli olarak da şuan gayet yorgunum, etrafıma boş ve melül gözlerle bakıyorum.
Cumartesi günü iş çıkışı anneciğimle buluşup kendimizi pazar gezmelerine vurduk, bizim semtin yakınlarına meşhur ulus pazarı taşınınca bi gidelim görelim dedik. ama pazarın yeri hususunda aldığımız tarif çok yüzeyseldi, nitekim bi yarım saat yürüdükten sonra anca ulaşabildik. Hatta yolda iki ablaya sorduk, bizde o tarafa gidiyoruz takip edin bizi dediler, bizde takıldık peşlerine, yolda giderken ablalarla işi geyiğe vurduk iyice, ben diyorum bunlar böbrek mafyasından olmasın, onlar diyo takip edin bizi sizi dağ başına götürücez :p, sohbet muhabbet ede ede yürüdük. sağolsunlar tam pazarın dibine kadar götürdüler bizi. 2 saat pazar gez, dönüşte de aynı yolu yürü, eve bitik bi vaziyette ulaştım. Dinlenmeye ne hacet, ertesi güne 20 kadar misafir gelecek ve evin hali rezalet. O yorgunlukla kalkıp ev temizledim sildim süpürdüm sağolsun kocito da yardımlarını esirgemedi. saat 10'dan sonra mutfağa girdim, 01:00 de çıktım ama ayakta duramayacak haldeydim.

Dün de bütün gün mutfaktaydım desem yeridir. Misafirlerim geldiğinde herşey hazır ve nazır idi. 7 çift + 3 çocuk + 2 tekil şahıs :) olarak toplamda 19 kişiydik. Arkadaş grubumuz olunca ve herkes yaşıt olunca keyifli geçti. Yalnız şunu anladım bir çocuk 3 yetişkine bedelmiş :)

Velhasıl-ı kelam çok yoruldum ama değdi..

An itibariyle akşam olsa da eve gitsem modundayım..

ps: Bugün dışarda çokça kelebek var. Onlarca.. Bi sebebi mi var acep?

24 Haziran 2010 Perşembe

zaman akıp gidiyor


Zaman akıp gidiyoor dur demek olmaaaaz... bir Kıraç şarkısıyla başlayayım dedim :)
Çok sık konuşur oldum artık zaman ne çabuk geçiyor diye.. Haziranı bitirmek üzereyiz yani 2010'u yarıladık geçtik bile. Ben böyle takvimlere bakıp giden günlerin ardından sızlanadururken hayat tüm temposuyla devam ediyor. Okullar bitti, millet tatil planlarınu uygulamaya koyuyor, en güzeli kardeşimin askerliğinin bitiyor olması inşaAllah Temmuz başı gibi gelecek zat-ı şahaneleri :) Pek bi severim şahsını, değişik bir frekansımız vardır onunla abla-kardeş olarak.. Yeniden hep birlikte sağlıkla birarada oluruz inşaAllah.
*
Balkondaki çiçeklerim açtı, maydanozlarım büyüdü. Onlara bakınca çok mutlu oluyorum ki ben beceriksizimdir bu konularda, hemen solar çiçeklerim su vermeyi unuturum falan. Bunlar iyi dayandı :)
*
Akşam hamaratlığım tuttu, salon ve oturma odasının perdelerini yıkadım, camını sildim. Tabi bunda "en son ne zaman yıkamıştın perdelerini" diyen annemin de payı var. Yoksa durduk yere temizlik aşkım depreşmedi :p
*
Sabah işler pek bi yoğundu, amma velakin toparladım, bloga bile yazı yazdım. Afferim bana :)

17 Haziran 2010 Perşembe

Bugünlerde..

Bu hafta biraz yoğun biraz karışık ve fazlasıyla sıcak geçmekte..
Haftasonu yatılı misafir vardı. Sevgili kocam kişisinin kardeşi ve kuzeni Cuma akşamından geldiler. Kuzen Cumartesi öğleden sonra gitti, kardeş bir akşam daha kaldı (ki bir gün daha kalsa idi sanırım kapışacağıdık) böyle rahat, buyurgan bir tip olamaz, küçük de değil üniv. 3'te okuyor ama beşeri ilişkileri ve hele de bayanlara karşı nezaket noktasında çok eksikleri var. Bi de bu aralar genel olarak benim tahammül sınırım düştüğünden arıza çıkmasına ramak kaldı nerdeyse. Pazar gününün geri kalanını ablam ve bir çift arkadaşımızla piknik yaparak geçirdik ablamlara yakın bir gölcük etrafında. İyi geldi bünyeye ne yalan söyleyeyim. Biraz değişiklik oldu. Bunalım bünyem azcık nefes aldı.
Pazartesi çalışıp Salı ve Çarşamba izin aldım (yıllık iznim giderek eriyor). Babam ameliyat oldu dün. İki gün hastaneye gidip geldik maaile. Bugün çıktı hastaneden şimdi evde dinleniyor. Çok şükür iyi geçti ameliyat ve bir sorun yaşanmadı.
Bugün işteyim, biriken işler var ama ben hala işe konsantre olamadım. Sabahtan beri elzem olanları yapıp bloglar arasında turlamaktayım. Aklım işte değil, nerde olduğunu da bilmiyorum :p

Bu akşam mübarek Regaib Kandili. Duaların kabul olunduğu gece.. Duaya ihtiyacım var dualarınıza beni de dahil edin. Bende herkes için dua edeceğim. Allah kabul buyurur inşaallah.. Herkesin Kandili mübarek olsun..

10 Haziran 2010 Perşembe

Karmaşık

Bünyem s.o.s. veriyor artık. Tatil tatiiil diye bana sinyallerini gönderiyor ama ben hala duymazlıktan geliyorum. Aslında farkındayım ama beni engelleyen ne onu da bilmiyorum. Garip karmaşık ruh hallerindeyim bu ara. Rutinimin dışına çıkacak en ufak bir hareket bile etmiyorum. Bekliyorum biri beni alsın götürsün biryerlere herşeyi organize etsin ben hiç düşünmeden sadece peşine takılıp gideyim.. Ne kadar güzel olurdu yaw.. Silkinmek lazım bu hallerden ama nasıl?

Bu dönemin en güzel yani kilo olarak artık 60'lı rakamlara inmiş olmam sanırım..

8 Haziran 2010 Salı

Yağmur


Gök delindi derler ya aynen öyleydi sabah buralar. Bi süre evden çıkamadım şemsiyem olmasına rağmen. Olsun yağmur berekettir..