25 Nisan 2016 Pazartesi

Nisan'ın güzelliği

Tam bir ay aradan sonra merhaba sevgili bloğum. Arayı yine çok açtım ama hiç yazma isteği gelmedi içimden. Malum ülke gündemimiz, ne diyelim bugünler de gelip geçer inşallah daha fazla kayıplar yaşamadan..

En sevdiğim ayın yani Nisan ayının sonuna geldik bile. Neler yaptık bu ayda diye geriye dönüp bakmak gerekirse en başta; sevgili kızımın doğum gününü kutladık. Taa ne zamandır doğum günü için geri sayım yapıyordu, istisnasız her gün doğum günüme kaç gün var diye soruyordu. Sonunda o gün gelip çattı ve okulunda arkadaşları ile kutladığı parti çok keyifli geçti. Doğum günü hediyesini bana ayrı babasına ayrı aldırdı, ortak hediye olmazmış. Barbie oyuncaklarına iyice yatırım yapmış olduk böylelikle :) Bu arada belirtmek isterim ki insan kınadığı şeyi yapmadan ölmezmiş. Çocuğum olmadan önce, kızına habire oyuncak alan arkadaşımı eleştirirdim, oyuncağa verilen para bana o kadar fuzuli bir masraf kalemi gibi gelirdi ki anlayamazdım. Ta ki başımıza gelene kadar, hoş yine gereksiz görüyorum ama yine de tıpış tıpış gidip alıyorum.

Sınıfımızın kız anneleri olarak bir watsap grubu kurduk ve etkin bir şekilde görüşmeye başladık. Bu hafta sonu ilk ev oturmasını da yaptık, yakında bana da sıra gelir, gözüm korkmuyor da değil hani.

Gidilen yerler, yapılan şeyler yazacak daha bir çok ley var ama şimdilik bana müsaade. Bir daha arayı bu kadar açmamak ümidiyle, günlerimiz apaydınlık olsun..